Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Czinke Trade Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dispozitiv reducere consum de carburanti Super Tech
36552 lei
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
SUPER TECH este un dipozitiv HI-TECH care garanteaza o economie

de carburanti (benzina, motorina, bio-diesel) intre 6-15% (in functie de motorizarea vehiculului) si o diminuare a gazelor de emisie poluante intre 30-80%.

SUPER TECH este un dispozitiv de imersie sub forma unui cilindru compus din magneti permanenti, o dioda, componente ceramice si de platina cu functia unui catalizator natural. Dispozitivul functioneaza prin simpla scufundare in rezervorul vehiculului fara nici o legatura electrica, hidraulica sau mecanica cu vehiculul respectiv si actioneaza generand o emisie de unde electromagnetice in infrarosu indepartat care impreuna cu proprietatile catalizatoare ale platinei si a ceramicii speciale modifica simultan structura moleculara a carburantului (il ionizeaza), realizand o interactiune mai buna cu comburentul (aer/oxigen).

Dispozitivul este compus dintr-un cilindru cu diametrul de 3 cm, identic la toate cele 5 modele diferentiindu-se doar prin lungime in functie de capacitatea rezervorului.

Utilizand Super Tech beneficiati de urmatoarele avantaje:
- reducerea emisiilor poluante;
- reducerea consumului de carburant;
- curatirea intregului sistem de la camasa motorului pana la sistemul de esapament de rezidurile de carbon depuse ca urmare a arderii incomplete;
- reducerea numarului necesar al reviziilor de intretinere a injectoarelor a caror durata de functionare se poate dubla.

Alte informatii: www.rosupertech.ro
Din Gura in Gura